Laguna Verde sau unde se mai mănâncă bine în apropiere de București

Și anul acesta, la fel ca anul trecut, am sărbătorit ziua soțului în drum spre casă, proaspăt întorși din vacanță. Au urmat apoi două săptămâni de vacanță la bunici pentru cei mici, așa că am profitat și l-am scos pe C. la restaurant, ca să nu lăsăm să treacă și anul acesta fără să facem ceva mai special de ziua lui.

Eu făceam deja lista de restaurante unde am putea merge în București, când sărbătoritul zilei a propus să încercăm și altceva, așa că ne-am îndreptat către Laguna Verde, un restaurant la vreo 20 de minute de București, în apropiere de Moara Vlăsiei.

Tocmai plouase și terasa de jos era inaccesibilă, așa că am primit masa la cea de sus, de unde aveam vedere către lac și apus, către peștii care tot ieșeau la suprafață și rățuștele care ieșiseră la plimbarea de seară, înșiruite cuminți în urma mamei lor.

Am comandat sturion la plită și legume la grătar, borș și saramură de pește cu mămăliguță, iar la desert, deși mă tenta puțin înghețata de colivă, am mers pe ceva mai cunoscut și am luat cheesecake cu fructe de pădure și papanași cu dulceață. Toate au fost cât se poate de proaspete și bine pregătite, ne-a plăcut servirea (mai puțin promptă la desert, dar per total, personalul a fost cât se poate de amabil și profesionist), iar mie mi-a plăcut și Aperolul (pentru cine a deschis televizorul mai târziu, sunt mare fan Aperol spritz) care nu era doar bine pregătit, ci și MULT :).

Costul total a fost de 180 Ron, rezonabil zic eu pentru băuturi și preparatele delicioase din care ne-am înfruptat.

Am văzut că pe lac se poate merge cu hidrobicicleta chiar de pe terasa restaurantului, n-am văzut însă loc de joacă pentru copii. Asta n-ar fi totuși o problemă, pentru ca restaurantul are curte cu gazon și pietricele în față și cei mici se pot alerga în voie acolo, cât e pregătită mâncarea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *